Plaj için Güneş Ürünleri Önerisi

Tatil bavulunun olmazsa olmazı güneş ürünleri. Ben her sene iyice araştırırım sonra da hepsini unutup gördüğümü alırım. Bu sene böyle yapmadım. Geçen sene memnun kaldığım ürünleri yeniden aldım ve yanına yenileri ekledim.

Geçen yıl oğlum için Sebamed güneş koruyucu almıştım fakat onlar açıldıktan sonra 12 ay kullanılabiliyor. Bitmediği halde bu sene yeni ürün aldım. Bende aşırı kızaran bir insanım. Kendime de 50 spf bir ürün alacaktım. Madem dedim bu ürünler sadece 12 ay kullanılıyor ve hep artıyor o zaman oğlana kullandığımı bende kullanayım. Garnier kids 50spf aldım günlük sürmemiz için. Garnier ürünlerinden genelde memnun kalıyorum. Çocukta herhangi bir kızarıklık olmadı ama denizden ve havuzdan asla çıkmadığı için doğal olarak karardı. Ama kaşıntısı, kızarıklığı hiç yok. Zaten O’nu da evde olduğumuz zamanlarda devamlı nemlendiricisiyle kremliyorum. 


Yine garnier’ın bronzlaştırıcı yağını aldım yanıma. Yağ formunu aslında hiç sevmiyorum ama bu bronzlaştırıcı gerçekten çok güzel 👍🏼 O yüzden bu sene yine aynısını kullanmaya karar verdim tavsiye ederim.

Son olarak yanıma after sun aldım. Aşırı rahatlatıyor. Eve gelip duşumuzu aldıktan sonra after sun kullanıyorum hem nemlendiriyor hem de ferahlatıyor. Sizde benim gibi kızarıp sonra da kaşınıyorsanız after sun mutlaka denemelisiniz. Bu arada yüz koruyucu olarak sebamed 50 spf kullanıyorum. Koruyucu kullanmazsam hemen yüzümde güneş lekeleri oluyor.

Yazı biraz garnier sponsorluğundaymış gibi olsa da hiç alakası yok 🙂 Tesadüfen ürünlerin hepsi aynı markadan olmuş. 

Sevgilerle..

Yorumlarınız benim için değerli!